Bra, dåligt och riktigt uselt

Idag vill jag hissa och dissa.

Först dissa för riktigt dåligt är det att sommaren håller på att regna bort. Är det bara ett dåligt år eller ligger det mer bakom? Om det är så att vi människor håller på att förstöra klimatet så är det dags att göra skillnad. Live Earth idag är intressant som miljöräddande projekt och förhoppningsvis kan det få människor att tänka till och göra sitt för att skydda miljön. Mest hoppas jag på att konserten i Shanghai kan väcka Kina!

Uselt är det att migrationsverket tänker så snett när det gäller flyktingar från Irak. Räcker det inte att bomber smäller utanför fönstret - vad mer ska till för att man ska få stanna i Sverige? Sjukt är vad det är...

Och så hissa - Stockholms mobila polisstationer som ska stå på Medborgarplatsen och vid Stureplan nattetid. Genialt helt enkelt och bara att applådera Kristina Axén Olin som stred för detta och genomförde det mot Götblads vilja. Förhoppningsvis kommer dessa bussar och närvaron av poliser att skrämma bort busar och ge hederliga människor mer mod att vistas ute i det offentliga rummet.

Comments