Daniel, den här är för dig

Daniel, har du hört talas om Chris Gardner?
Om du inte känner till mannen i fråga så måste du se filmen The Pursuit Of Happyness (Jakten på lycka) med Will Smith i huvudrollen. Chris Gardner är en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son efter att mamman lämnat dem och allt, precis allt som kan gå illa också gör det.

VIll du våndas, skratta, gråta, få ångest, ont i bröstet, hoppas, hoppas lite till och sen slutligen se en glimt av ljus och lycka, ja då ska då välja den här filmen. Den griper tag och håller fast, man kan inte sluta titta för om man inte hänger med till slutet så kommer man inte palla morgondagen, så starkt griper de här personerna tag i dig. Och Will Smith visar i den här rollen att han axlar mer än action och humor. Smith är en stor skådespelare som jag hoppas få se i fler vackra filmer framöver.

Sonen Christopher spelas av Will Smiths riktige son Jaden Smith. Och det verkliga bandet mellan far och son skapar en stark känsla i filmen som bara fördjupar alla de känslor som förmedlas från filmen till dig som tittar.

Har jag lovordat tillräckligt tycker du? Det går faktiskt inte, filmen är kanske det bästa jag sett...



Läs även andra bloggares åsikter om

Comments