Bagge och dans

Klickade runt på lite tidningar och fastnade för en sak på aftonbldet.se. tydligen är det så att Laila Bagge varit danslärare en gång i tiden och då tycker många att det är fusk att hon får vara med i Lets Dance.
Låt mig först klargöra att jag inte sett Laila dansa i Lets Dance men så här: Det är underhållning, det ska vara kul att titta, tävligen är underordnad, det är underhållning!
Klart Laila Bagge ska vara med och dansa. Dessutom spelar det ingen roll om hon varit danslärare eller inte, tror hon har mer rytm i kroppen än någon av de andra ändå... Det spelar faktiskt ingen roll vem som vinner men håll med om att det varit trist att se halvkändisar dansa vecka efter vecka om ingen åkte ut? Och det är ju inte direkt så att svenska folket har öga för det här med dans och röstar kvar de bästa dansarna. Därför tror jag inte Bagge har fördel av att vara dansstjärna, här handlar det om att vara mest intressant och därmed hålla sig kvar.
Så, återigen, klart Laila Bagge ska vara med i Lets Dance. Den som tycker det är fuskigt måste missat hela poängen med underhållningstv...

Comments